Karjasillan Lääkäripalvelut Oy
 

Uutiset & tapahtumat

 

Elacin-edustus Karjasillan Lääkäripalveluille

Elacin-kuulosuojaimet eivät esittelyjä kaipaa. Usein hifi- tai muusikon kuulonsuojaimista puhuttaessa tarkoitetaan juurikin näitä Elacin-tuotteita. Jos musiikkin harrastajana et näitä tunne, lienee aika jo tutustua.

Taiteilijoiden tulee keikalla keskittyä esiintymiseen, ei miksaamiseen

Miksauskeikalla

2.11.2013 Karjasillan Lääkäripalvelut Oy vuokrasi PA-laitteet ja miksaus-

palvelut Public Shame:n keikalle Jäälin Bumerangiin. Hieno bändi ja keikka. Masterfeideri alhaalla -30 dB seudussa henkilökunnan toivoessa aavistuksen pienempiä äänenpainetasoja tilausten vastaanoton mahdollistamiseksi. Myös äänenlaatu oli vähintäänkin riittävä. Kokeneen rumpalin kommentti lavamiksauksesta ja -saundista oli: "paras koskaan kuulemani". Nice.

Lue lisää

 
     
 

Ultimate Ears:
Parasta yksilöllistä korvamonitorointia

 

Nyt huippulaatuiset amerikanherkut suomesta!


Kaikki tarpeet kattavan Ultimate Ears korvamonitorointimalliston löydät täältä.Tutustu laajaan mallistoon ja ota yhteyttä, niin keskustellaan parhaimmin tarpeesi täyttävästä valinnasta!


CS-hintatakuu:

Voit tehdä meillä Cattlebridge Studioilla turvallisin mielin, sillä toimituksillamme on ainutlaatuinen hintatakuu: jos löydät UE:n tuotteen edullisempaan hintaan (sisältäen kaikki sinulle aiheutuvat kulut ml. korvavalokset) jostain muualta, teemme vielä paremman tarjouksen. Ja tämä koskee myös ulkomailla toimivia verkkokauppoja!


UE:t ansaitsevat kunnon signaalin (ja artisti liikkumavapauden):

 

Meiltä voit hankkia myös Sennheiserin laadukkaat langattomat lähettimet ja vastaanottimet. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle langaton korvamonitorointikokonaisuus, joka ei jätä toivomisen varaa. Koska tällaiset huippulaadukkaat tuotteet ovat aina kohtalaisen arvokas hankinta, sovitellaan sinulle järkihinta koko paketista. Muista, että hankintakustannuksesihan tulee jakautumaan vuosikausien nautittavalle käyttöajalle, ja hienoon harrastukseen ja/tai ammattitoimintaan tarvittavaan laatukalustoon sijoittaminen kannattaa aina. Muista myös se, että kerralla sijoittamalla kunnon kalustoon, säästät mahdollisesti harkitsemiesi halpatuotteiden hankintahinnan kokonaisuudessaan, kun sinun ei tarvitse palata halpistuotteisiin pettymisen jälkeen tänne uudelleen! ;)

Vox
Feature-1

Live-miksauksen lisäksi livetallenne Midas-luokan esiasteilla

32 kanavaa käytössänne, valitkaa pari ylimääräistäkin, olkaa hyvät. Ja keskittykää lavalla soittamiseen mikserin säätämisen sijasta. Saattaa parantaa suoritustanne.

Lue lisää
Feature-2

Huippuluokan lähikenttämonit käytössänne

Kokeeksi kannattaa kuunnella jotain oikein tuttua tallennetta. Harvoinpa sieltä jää löytymättä jotain uutta.

Lue lisää
Feature-3

Backline sopimuksen mukaan

Vaikka roudaaminen onkin keikkaillan huippuhetkiä, suosittelemme säästämään energiaanne myös studiosoittoon.

Lue lisää
 
     

© Copyright Karjasillan Lääkäripalvelut Oy - Cattlebridge Studios. All Rights Reserved.